TALLER ONLINE - Curri katsu vegà: aprèn a fer una versió del curri japonès clàssic
Mike Davies de Umami Plantbased
Amb la Col.laboració de:
Kensho
Dilluns, 15 Juny 2020 · 18:30h - 20:00h (Europe/Madrid)
10€
El curri katsu és un plat molt popular al Japó
i un gran plat per cuinar. Està compost per un curri de
verdures, suau i saborós, acompanyat amb alguna mena de proteïna arrebossada
amb pa ratllat perquè quedi crocant i servit amb arròs al vapor. És el rei de
tot els curris! És un plat amb moltes textures i gustos diferents: dolç, salat,
àcid i molt d’umami! Al taller aprendrem a cuinar arròs de manera òptima; a
preparar un curri deliciós a base de verdures; a preparar, arrebossar i fregir
la proteïna (nosaltres utilitzarem tofu i/o seitan); a crear un plat amb sabors
intensos i molt ben equilibrats, i a emplatar el curri perquè quedi vistós i
temptador.
Taller online impartit per Mike Davies.
Lliurarem un val de 3€ per fer servir a les nostres botigues! Descarrega't l'aplicació de Veritas
Com funciona la reserva d'entrades online?
Una vegada realitzat el pagament, rebràs un correu de confirmació amb el link d'URL des d'on t'hauràs de connectar per assistir al taller.
Com puc posar-me en contacte amb l'organitzador en cas de tenir alguna pregunta?
Pots posar-te en contacte trucant al telèfon d'atenció al client +34 518 888 191 o escrivint un whatsapp al 660.72.36.47