Dieta antiaging: el que s’ha de menjar i el que no per frenar l’envelliment
Mireia Anglada
Dijous, 20 Juny 2019 · 18:00h - 20:30h (Europe/Madrid)
25€
L’esperança de vida màxima en una espècie ve determinada per tres factors clau: la genètica, els factors ambientals i l’alimentació. Sense oblidar els processos inflamatoris i l’estil de vida, que determinaran en moltes ocasions si l’envelliment és fisiològic (normal) o patològic (accelerat).
Per lluitar-hi en contra, el
cos utilitza el que coneixem com a antioxidants, que són substàncies que tenen
la capacitat d’inhibir l’oxidació causada pels radicals lliures. L’organisme
fabrica mecanismes antioxidants, però a més l’alimentació ens en pot aportar
una gran part.
La capacitat d’absorció dels radicals d’oxigen
(ORAC)
és un valor que quantifica la capacitat antioxidant d’un aliment. El bròcoli, l’oli d’oliva, les pipes de
carbassa, el cacau, el te verd i el vi negre són exemples d’aliments rics en
vitamines C, E, A, zinc, seleni, tanins, catequines i polifenols, amb gran
potencial antioxidant.
Resumint, l’excés de radicals lliures i la disminució de la
capacitat antioxidant provoquen estrès oxidatiu, el qual és la causa directa de
l’envelliment i les malalties.
En aquest taller Mireia Anglada et donarà pautes per envellir millor.
Lliurarem un val de 5 € per fer servir a les nostres botigues!
Com puc posar-me en contacte amb l’organitzador en cas de tenir alguna pregunta?
Pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al telèfon d’atenció al client: 902 667 789.
Data i Hora
Dijous, 20 Juny 2019
18:00h - 20:30h (Europe/Madrid)
Lloc
Terra Veritas Sant Cugat
Av. Lluís Companys i Jover, 31, 08172, Sant Cugat del Vallès, ES
Veure mapaPreu
25€
Afegir al meu calendari
Comparteix amb els teus amics
Política de reemborsament:
Reemborsaments fins a 7 dies abans de l'esdeveniment