Curs Online - Un viatge digestiu (Curs de 3 sessions)
Alf Mota
Dimarts, 19 Octubre 2021 · 18:30h - 20:30h (Europe/Madrid)
60€
Dates: 19/26 d'octubre i 2 de novembre del 2020
Horari: de 18:30 h a 20:30 h
Menges sa però tot i així et notes pesat, se’t infla la panxa o et falta energia?
La felicitat de la digestió depèn de la tria que es faci dels aliments i de com aquests es combinen, cuinen, masteguen, transformen, assimilen o eliminen.
La digestió és el procés amb el qual convertim els aliments en nutrients. Al llarg d’aquest curs de cuina de tres sessions farem tot el que està al nostre abast –i que no és poc– perquè aquesta transformació vital succeeixi d’una manera òptima i que sigui i et faci feliç.
El sistema digestiu comença a la boca i es pot dir que fins i tot abans que s’ingereixi el menjar. En el procés de la digestió hi participen òrgans amb funcions molt importants, que atendrem amb detall i afecte. Combinarem coneixements tant de dietètica i nutrició com de l’ancestral medicina oriental, que relaciona la digestió amb la nostra energia vital, com ens sentim i actuem en tots els aspectes de la vida. De la qualitat de la digestió depèn, en gran part, la qualitat i quantitat de la sang, aquest flux vital que circula per cada racó del cos.
Veurem com podem ajudar a millorar les funcions del sistema digestiu fent tries més assenyades i saludables. Aprendrem a utilitzar la cuina i l’alimentació amb un gran sentit: millorar la nostra digestió i qualitat de vida. També actuarem sobre aquelles malalties i malestars que afecten l’aparell digestiu per prevenir-los i tractar-los fins a superar-los. Estarem atents i contemplarem l’estreta relació que hi ha entre l’alimentació, la digestió i les emocions.
Programa
1 - Anatomia i funcions de l’aparell digestiu – Aliments que es converteixen en nutrients – Estómac, melsa i pàncrees; torna al teu centre, connecta amb la terra – Entrants i postres.
2 - Fetge i vesícula biliar – Planificació de menús depuratius – Els greixos bons – Què hi ha per sopar? – Superamanides.
3 - Intestí prim i gros – Aliments funcionals, probiòtics i prebiòtics: la cuina i l’alimentació conscient d’avui i del futur – Plats combinats nutritius i que es digereixen de meravella.
Aquest curs és per a tu si vols…
· Digerir de manera òptima per assimilar millor els nutrients dels aliments.
· Conèixer el funcionament de l’aparell digestiu i com millorar-ne els processos metabòlics.
· Fer tries assenyades i bones combinacions d’aliments per tenir més qualitat de vida.
· Cuinar amb sentit i incrementar el benestar i la salut integral.
· Augmentar l’energia vital i la força digestiva.
· Tractar molèsties relacionades amb el sistema digestiu.
· Ser més conscient de la relació entre l’alimentació i les emocions i les seves afinitats amb el cos.
· Desinflar-te, digerir millor i… ser més feliç.
Curs impartit per Alf Mota
Preu: 60 €
Lliurarem un val de 10€ a través de la nostra app Veritas per fer servir a les nostres botigues! Descarrega't l'aplicació de Veritas abans del dia del taller i et donaremles instruccions per aconseguir-lo.
Com funciona la reserva d'entrades online?
Una vegada realitzat el pagament, rebràs un correu de confirmació amb el link d'URL des d'on t'hauràs de connectar per assistir al taller.
Com puc posar-me en contacte amb l'organitzador en cas de tenir alguna pregunta?
Pots posar-te en contacte trucant al telèfon d'atenció al client +34 518 888 191, escrivint un whatsapp al 660.72.36.47 o enviant un e mail a terra@veritas.es